MENU
Ismail Kadare: "Ura me tri harqe", "Pallati i Endrrave" etj.
Dritero Agolli: "Arka e Djallit", "Njeriu me Top" etj.
Paulo Coelho, Danielle Steel, John Grisham, Eric Segal
Autore Shqiptare dhe te Huaj

Libra per Femije

Fjalore dhe Metoda

Shtypi Shqiptar

Behu Anetar / 10% Ulje

Links
 

KONTAKT
Biener Str. 26
65719 Hofheim\Ts.
Deutschland, Germany

VOLKSBANK
MAIN-TAUNUS EG
Konto: 44548917
BLZ 500 922 00

E-Mail:
albanianbook@aol.com


  Fjalore dhe Metoda
  
(Fjalor Shqip-Shqip)

Titulli: Fjalor i Shqipes se Sotme
Autori: Grup autoresh nen drejtimin e
            Prof. Androkli Kostallarit

Shtepia Botuese: Toena
Formati: 26 cm
Faqe: 1580
ISBN: 99927-1-607-X
Cmimi: 60 Euro

Shenime:
Me rreth 35.000 fjale
Me rreth 7000 njesi frazeologjike
Me mbi 100.000 kuptime

Titulli: Fjalor Sinonimik i gjjuhes shqipe
Autori: Grup autoresh te Akademise se             Shkencave

Shtepia Botuese: Instituti i Gjuhesise dhe i                             Letersise
Formati: 25 cm
Faqe: 1086
ISBN: 99943-630-9-3
Cmimi: 25 Euro

Fjalore te tjere mbi gjuhen shqipe

- Fjalor me emra njerezish - 12 Euro
- Flajor pseudonimesh - 14 Euro
- Fjalor Enciklopedik - 45 Euro
- Fjalor Frazeologjik i Gjuhes Shqipe - 34 Euro
- Fjalor i Shqipes se Plaves dhe te Gucise - 26 Euro
- Frazeologjizma te gjuhes shqipe - 14 Euro
- Fjalor per pastertine e gjuhes shqipe - 16 Euro

  Fjalor Anglisht-Shqip

Titulli: Fjalor praktik Shqip-Anglisht
Autori: Ramazan Hysa
Shtepia Botuese: Edfa
Formati: 17 cm
Faqe: 394
ISBN: 99927-867-3-6-C
Cmimi: 10 Euro

Shenime:
I pershtatshem si fjalor xhepi/pocket

 

Titulli: Fjalor Anglisht-Shqip
           Shqip - Anglisht

Autori: Ilo Stefanllari
Shtepia Botuese: Enciklopedike
Formati: 20 cm
Faqe: 504
Cmimi: 13 Euro

 

Titulli: Fjalor Anglisht - Shqip
Autori: Ilo Stefanllari
Shtepia Botuese: Enciklopedike
Formati: 24
Faqe: 455
Cmimi: 13 Euro


Shenime:
Me rreth 30.000 fjale


Fjalore te tjere

- Gjuha e Biznesit - Fjalor Anglisht - Shqip 28 Euro
- Fjalor Anglisht - Shqip i termave te mjekesise 16 Euro
- Fjalor termash juridike, ekonomike dhe biznesi Anglisht-Shqip 16 Euro
- Fjalor idioatik Anglisht - Shqip nga Ilo Stefanllari 26 Euro

  Fjalor Frengjisht-Shqip dhe Fjalore te gjuheve te tjera

Titulli: Fjalore Frengjisht - Shqip
           Shqip - Frengjisht
Autori: Vedat Kokona
Shtepia Botuese: Kokona
Formati: 20,6 cm
Faqe: 654
ISBN: 99927-726-4-6
Cmimi: 20i


Shenime:
Rreth 43.000 fjale dhe shprehje


Fjalore te tjere
- Fjalor Frengjisht - Shqip, Shqip Frengjisht nga Drita Hadaj 32 Euro
- Fjalori im i pare i frengjishtes, me ilustrime 31 Euro
- Fjalor Frazeologjik Frengjisht - Shqip 22 Euro
- Fjalor Shqip - Frengjisht nga Vedat Kokoka (Rreth 18.000 fjale) 19 Euro
- Fjalor Frengjisht - Shqip nga Vedat Kokona (Rreth 35.000 fjale) 45 Euro
- Fjalor Frengjisht - Shqip nga Vedat Kokona (Rreth 25.000 fjale) 25 Euro

Fjalore Gjermanisht
- Fjalor Gjermanisht - Shqip (Rreth 60.000 fjale) 60 Euro
- Fjalor Shqip - Gjermanisht (Rreth 25.000 fjale) 30 Euro
- Fjalor Shqip - Gjermanisht (Rreth 20.000 fjale) 22 Euro
- Fjalor Gjermanisht - Shqip (Rreth 25.000 fjale) 25 Euro
- Fjalor frazeologjik Gjermanisht - Shqip (Rreth 9000 shprehje) 25 Euro
- Gjermanishtja ne udhetim 12 Euro

Fjalore Italisht
- Fjalor Italisht - Shqip (Rreth 40.000 fjale) 40 Euro
- Fjalor Shqip - Italisht (Rreth 40.000 fjale) 38 Euro

    Touched by WebStudio