MENU
Ismail Kadare: "Ura me tri harqe", "Pallati i Endrrave" etj.
Dritero Agolli: "Arka e Djallit", "Njeriu me Top" etj.
Paulo Coelho, Danielle Steel, John Grisham, Eric Segal
Autore Shqiptare dhe te Huaj

Libra per Femije

Fjalore dhe Metoda

Shtypi Shqiptar

Behu Anetar / 10% Ulje

Links
 

KONTAKT
Biener Str. 26
65719 Hofheim\Ts.
Deutschland, Germany

VOLKSBANK
MAIN-TAUNUS EG
Konto: 44548917
BLZ 500 922 00

E-Mail:
albanianbook@aol.com


  Libra per Femije

Te gjithe librat e serise se arte kane nje format 20cm dhe te njejtin cmim 6 Euro. Te gjithe keta libra jane te ilustruar me ngjyra dhe shume te kerkuar. Ketu jane vetem disa nga titujt e kesaj serie. Seria e librave te arte eshte e madhe dhe ne rast se keni interes na pyesni pa hezituar.

  Te tjere libra per femije...
    Touched by WebStudio