MENU
Ismail Kadare: "Ura me tri harqe", "Pallati i Endrrave" etj.
Dritero Agolli: "Arka e Djallit", "Njeriu me Top" etj.
Paulo Coelho, Danielle Steel, John Grisham, Eric Segal
Autore Shqiptare dhe te Huaj

Libra per Femije

Fjalore dhe Metoda

Shtypi Shqiptar

Behu Anetar / 10% Ulje

Links
 

KONTAKT
Biener Str. 26
65719 Hofheim\Ts.
Deutschland, Germany

VOLKSBANK
MAIN-TAUNUS EG
Konto: 44548917
BLZ 500 922 00

E-Mail:
albanianbook@aol.com


  Libra per Femije

Titulli: Tregime te mocme shqiptare
Autori: Mitrush Kuteli
Shtepia Botuese: MK
Formati: 21 cm
Faqe: 296
Viti i Botimit: 2004 Botimi i shtate
ISBN: 99927-624-0-3
Cmimi: 11 Euro


Shenime:
Libri permban balada dhe rapsodi popullore shqiptare te ritreguara per femije te moshes se mesme e te rritur.

Titulli: Perallat me te bukura shqiptare
Autori: Zgjedhur e ritreguar nga Kastriot Mahilaj
Sh. B.: Cinxuri shkolla
Formati: 21 cm
Faqe: 200
Cmimi: 9 EuroTitulli: Pipi Corapegjata
Autori: Astrid Lindgren
Shtepia Botuese: Korbi
Formati: 20 cm
Faqe: 148
ISBN: 99927-630-7-8
Cmimi: 10 Euro


  Te tjere libra per femije...
    Touched by WebStudio