MENU
Ismail Kadare: "Ura me tri harqe", "Pallati i Endrrave" etj.
Dritero Agolli: "Arka e Djallit", "Njeriu me Top" etj.
Paulo Coelho, Danielle Steel, John Grisham, Eric Segal
Autore Shqiptare dhe te Huaj

Libra per Femije

Fjalore dhe Metoda

Shtypi Shqiptar

Behu Anetar / 10% Ulje

Links
 

KONTAKT
Biener Str. 26
65719 Hofheim\Ts.
Deutschland, Germany

VOLKSBANK
MAIN-TAUNUS EG
Konto: 44548917
BLZ 500 922 00

E-Mail:
albanianbook@aol.com


  Libra per Femije

Shkarko Dokumentin Word me Nr.1
(Mitrush Kuteli, Kastriot Mahilaj, Astrid Lindgren)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.2
(Odhise Grillo, Skender Hasko, Gaqo Bushaka)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.3
(Bedri Dedja, Viktor Canosinaj, Jakov Milaj)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.4
(Karlo Kalodi, Daniel Defoe, Vellezerit Grimm)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.5
(Klasiket: Hirushja, Bambi, Borebardha etj..)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.6
(Meri Poup Ozborn, Astrid Lindgren)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.7
(Rowling J. K, Charles Dickens, Antuan de Sent- Ekzyper)

Shkarko Dokumentin Word me Nr.8
(Ezopi, Vellezerit Tafa, Gaqo Bushaka)

  Mbrapa
    Touched by WebStudio