MENU
Ismail Kadare: "Ura me tri harqe", "Pallati i Endrrave" etj.
Dritero Agolli: "Arka e Djallit", "Njeriu me Top" etj.
Paulo Coelho, Danielle Steel, John Grisham, Eric Segal
Autore Shqiptare dhe te Huaj

Libra per Femije

Fjalore dhe Metoda

Shtypi Shqiptar

Behu Anetar / 10% Ulje

Links
 

KONTAKT
Biener Str. 26
65719 Hofheim\Ts.
Deutschland, Germany

VOLKSBANK
MAIN-TAUNUS EG
Konto: 44548917
BLZ 500 922 00

E-Mail:
albanianbook@aol.com


  Autore Shqiptare dhe te Huaj
  
(Dritero Agolli)

 

   

Vepra te tjera te Dritero Agollit:

- Arka e djallit (Roman) - 15 Euro

- Njeriu me top (Roman) - 10 Euro
- Gdhihet e ngryset (Poezi) - 10 Euro
- Zhurma e ererave te dikurshme (Roman) - 13 Euro

- Trendafil ne gote (Roman) - 14 Euro
- Deshtaku (Roman) - 12 Euro

- Njerez te krisur (Tregime) - 11 Euro
- Kembana e larget (Poezi) - 11 Euro
- Shtigje dhe trotuare (Poezi) - 10 Euro
- Lypesi i kohes (Poezi) - 10 Euro
- Balade per tim ate dhe per vete (Poezi) - 7 Euro
- Fletorka e mesnates (Poezi) - 9 Euro
- Pelegrini i vonuar - 10 Euro
- Shpirti i gjysherve - 9 Euro
- Vjen njeriu i cuditshem - 10 Euro

  Libra te tjere te Autoreve Shqiptare - Libra te Autoreve te Huaj
    Touched by WebStudio